Ik leer leren

Verhoog je cijfers in 5 weken! Start op 12 januari.

  • Heb je hard geleerd, maar toch een laag cijfer?
  • Weet je niet hoe je moet beginnen aan een taak?
  • Zie je enorm op tegen die hele berg huiswerk en toetsen?

Misschien heb je dan niet goed geleerd hoe je moet leren. In de training ‘Ik leer leren’ leer je hoe je moet leren.

De ‘Ik leer leren’ training wordt gegeven in groepjes van  4 tot 8 kinderen en bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema en kent een vaste structuur waarin rust en activiteiten elkaar afwisselen. Samen ontdek je met de gecertificeerde ‘Ik leer leren’ trainer je persoonlijke leerstrategie. Iedere bijeenkomst wordt afgesloten met een eigen leerplan met helpende acties. Zo wordt leren niet alleen gemakkelijker maar ook leuker. De training kost 182,50 en dat is inclusief het werkboek.

Ervaringen van een deelnemer: Ik weet door de training nu veel beter wat ik allemaal kan en dat iedereen een andere manieren van leren heeft. Ik kan me beter concentreren omdat ik meer gemotiveerd.”

De training is geschikt voor alle kinderen van groep 8 ter voorbereiding op de middelbare school, brugklassers waarbij het leren nog niet zo vanzelf gaat en jongeren in het voortgezet onderwijs die op een of andere manier vastlopen. Het onderwijsniveau maakt niet uit (VMBO tot gymnasium.)

Bij hoogbegaafden blijven soms de schoolresultaten achter bij wat verwacht mag worden op grond van de (ingeschatte) intelligentie. Waar kinderen met een gemiddelde intelligentie leerstrategieën vaak min of meer informeel leren op de basisschool, gebeurt dit bij hoogbegaafden niet. Zij zijn niet gewend om zich in te spannen om iets te leren of om geconcentreerd naar een uitleg te luisteren. Het gevolg is dan dat het in het vervolgonderwijs misloopt.

gecertificeerd leren leren trainer.

Kijk voor meer informatie op www.ikleerleren.nl

Wil je meer informatie over de training leerstrategieën? Bel met 06-30027754 of mail naar evelien@praktijkatalante.nl

Of schrijf meteen in door hier te klikken.